Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inpiskad till av steve


katta strofer








...det går att ta katta ur pisslukten
men inte pisslukten ur boken

det går att ta boken ur kattens klor
men inte boklukten ur katten

kanske läste den sig trött i natten
och så föll boken i golvets händer...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-03 23:18



Bookmark and Share


  Lena Renman
hahha härligt härligt!

Lena
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP