Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självrespekt är alltid viktigare än stolthet.


Högmod


Din känsla för sanning är lika levande
som en rutten svamp



lyft försiktigt på hatten
maskarna kan trilla ut

Och du

blunda är du söt
ögonen dina skriker av lögnen du
försöker dölja





Fri vers av Gawain VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-04 01:02



Bookmark and Share


  Marreb
Wow, den här var skarp. Gillade speciellt slutet...
2007-11-04

  Maria Zena Viklund
wow, den här gillar jag!
2007-11-04

    Nattviol
lite tufft..
vem har inte en släng av högmod?

: )
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP