Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så lätt var den första höstvinden att ingen riktigt märkte när sommaren tog slut


höstglöd

Bedårande lätta höstvindens smek
bedarrar i brittsommarvals
så stilla på klippor, bland alvalek
som om ingen såg det alls

Då går du uppför ditt tålamods berg
och sommarn lämnas i höst
som sval kavalkad av gnistrande färg
brer den ut sig i lövpraktens röst

Förundrade vågors stillsamma svall
avvaktar snäcksandens drill
piskas till storm av höstvindars hand
såsom hösten och vindarna vill

(c) Alice R, 4 november 2007




Fri vers av alicia79
Läst 732 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-04 11:32



Bookmark and Share


    JJ VIP
Riktigt vackert och bra skrivet! Mvh. JJ.
2008-02-13

  aol
så vacker
2007-12-15

  Michaela Dutius
Så vacker alicia...
\"Då går du uppför ditt tålamodes berg\"
en metafor som får det att rysa i mig.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

alicia79