Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelrum (haiku)

prick mellan lår

välvda i båge

annanstans

(c) AL 30/5-09




Fri vers av alicia79
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicia79