Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig var längtan större än denna visknings njutning (kaffe)

kyss som aldrig längtar viskning
njuter fattigs gift

ty
unik vilja är stark

men vi tvekar
lagom

jag möter sommar

sköter
snö


(c) AL 22/2-09




Fri vers av alicia79
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicia79