Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårdränkt



Efter tre bitar cayennechoklad

och fem turer med vatten till stenmuren

har frisk luft fått svalka tårdränkta kinder

och rörelsen fått sorgen att bedarra



för en stund



och jag går

vidare


med långt fastare steg
och mer glöd i min blick
än på länge


(c) Alice, 29 maj 2008




Fri vers av alicia79
Läst 683 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-29 21:26



Bookmark and Share


  camillala
känner igen mig!
snyggt fångat
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

alicia79