Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikaliskt frieri

Du spelar på din klaviatur
som aldrig förr
får min själ att sjunga i tretakt
dimmorna dansar bort
blottar de sjungande själar
som väntat i åratal

löften friar till varandra
drar oss med i livets dans
infrias
och lyfter


© Birgitta Wäppling, 9 november 2007




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 1407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-09 06:54



Bookmark and Share


    Diktarminna
Jättefin dikt. Applåd!
2008-03-30

    Bodil Sandberg
En underbar bild du satt in här och med ord att njuta till fullo!!!Tack
2007-11-11

  Just Emotions
ååå så fint.. underbart!!!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP