Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be-jaka


Andas drömmar

djupt i magen

tårar rinner

tårar

som gör kroppen mjuk

och själen fri




Fri vers av livsdans
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 22:13



Bookmark and Share


    StinaHildaVilda
Åh va vackert och lent!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans