Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte bara kärlek och närhet man förlorar när den man älskar och lever ihop med dör.


Förlorat



När min älskade
dog miste
jag det
största
livet hade
gett mig
och
samtidigt
förlorade
jag hela


min existens




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-01 20:17



Bookmark and Share


  Hans Christian
Vacker, avskalad, deliciös, men ack så tragisk dikt.
2009-01-27

    Miraa
Fint beskrivet om sorgens Nu... Finns inget tröstande mer än att du är du...
2007-12-01

  Michaela Dutius
Starka ord-om en bottenlös sorg som vi andra bara kan ana
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP