Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov inte om natten

natten
är mitt element

klär jag av mig och blir
den lilla
den mjuka
som du inte känner och
aldrig ser
med håret upplöst i
långa lockar
och ögon blanka och bruna

men
sov inte om natten
min vän
somna inte in

om ditt hjärta har
kallnat
och din själ är
tom
kommer jag ljudlöst glidande
med fladdermusens precision
i dina svarta
drömmar

sov inte om natten
då är jag
liten och
mjuk




Fri vers av Aisha VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-04 23:56



Bookmark and Share


  Rozhan
Vilken skissering! du får en död vakna - ty ej kan en sådan sova, utan ett dig först beskåda?
2008-02-17

    Melona
med fladdermusens
precision

träffar dina ord
mina ögon så vackert
2008-02-15

  Dilsewat
Underbara rader,
fastnade för:
\"aldrig ser
med håret upplöst i
långa lockar\"
2007-11-25

  Maria Zena Viklund
fantastiskt skrivet, applåder!!
2007-11-25

  Al Sayab Al Sagher
dina ord har målat mina ögon med fin känsla
som jag inte känner och aldrig ser
2007-11-24

    ej medlem längre
Mycket mycket vackert skrivet, bra!
2007-11-19

  Maria Zena Viklund
en mycket vacker text, applåder!
2007-11-16

  Albert
ja nu ser jag ju det hemska också
den farliga och otäcka fladdermusen

mjuk är den
och hemsk

tänk ändå... att man kan vara både mjuk och hemsk
ibland
2007-11-13

  Albert
det är ju så vackert det här!
Nej, inte ska man sova om natten. Om man vill leva. Mötas. Se. Känna. Då när man klätt av sig och blir den lilla, den mjuka...
2007-11-13

  issac.a.m
Så vackert,,,
2007-11-07

  Mikael Lövkvist
En härlig dikt. Jag kan ärligt säga att det är första gången som jag längtat efter en fladdermus\' besök. Skämt åsido, jag älskar diktens mjuka, öppna, och sensuella ton. Mycket vackert skrivet, min vän!
2007-11-07

  Annmargreta
Mycket vackert Aischa!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP