(ej egen bild) " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ej egen bild)


Du är kvinnan.

 

sympatiskav

längs med min hud

sorgfåror i mitt hjärta

 

negativ energi

fullbordad krasch

fruktad explosion

men jag vill inte ha din landade smärta

 

du är kvinnan\"\"

som tjänstgör

tjänst-ger

falsk-ler

 

du är kvinnan

som igenom oss ser

 

men jag

såg igenom dig med

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

det är förlåtligt att gråta

men inte att ljuga för din själ

 

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 01:03



Bookmark and Share


    Elin Sundström
\"sympatiskav\" är ett underbart ord!! Säger så mycket i sin helhet.

\"sympatiskav

längs med min hud

sorgfåror i mitt hjärta\"

Dessa ord får det att rysa på min hud. Det är vackert och lessamt på samma gång. Fin dikt!
2007-11-13

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
ah,,sorry,.läste väl snabbt,trodde \' sympatiskav \' var titeln :)
2007-11-05

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Titeln e underbar :)
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret