Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar våfflor!


Våffelgurun

Våffeljärnet fräser när smeten hälls i
Det osar rejält då smeten är kylskåpskall

Vispar grädde
Tar fram hemgjord sylt

munnen vattnas

Travar en tallrik med nygräddade våfflor till en våffeltårta
Lägger jordgubbssylt och grädde emellan
vart fjärde lager blir det hallonglass
Topplagret blir översållad av jordgubbar

Det doftar ljuvligt, nästan som sommar

Slickar mig om munnen
När jag går mot kylen

Blir avbruten på halva vägen

Dörrklockan ljuder

Sjutton också
nu måste jag bjuda bort hela mitt underverk
överväger att inte öppna

hämtar en hel kanna med mjölk

dukar

myser med mina vänner




Fri vers av lilla t
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 20:52



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Smaskens ! när,var och hur ?
2007-11-06

    Bögen
Jag kommer över jag med!
2007-11-05

  * Ammi *
grädden är bäst! mums ..
2007-11-05

  Leif Furstedt
Det går att älska det mesta såsom jag älskar vändningen i texten.
Bra gjort...
2007-11-05

  Sometimes_Always
Charmigt mumsigt :)
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t