örkret även hit" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........och sa kom mörkret även hit


Sondmatad

 

sävligt

sorgligt

sondmatad

 

jag flyr ärligt

från ansvarat medvetande

och tomma ögon slår paraleller

 

passivt omfamnar regnet min

längtan fullbordas med

brist på tålamod

jag

förnimmer ensamhet

brinner för ensamhet

 

inget vet

 

varför

 

det är underligt

hur jag samtidigt

älskar

och hatar

 

universum ikväll.

 

 

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret