Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granar håller färgen


Beständighet och
trofasthet dess innersta
väsen och natur.




Bunden vers (Haiku) av Stardust VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 20:42



Bookmark and Share


  Tabes
Ler. Tacksam mot naturen. Nåt inom mig vill bojkotta gransågning till jul.
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP