Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återblick

Just

när han kommer mot mig

och det är oundvikligt

tänker jag:

alltid samma misstag


Dammet yr

och motorn rusar

i ursinne

När jag

korsar gränsen




Men ännu är resan lång

och oviss


Det finns ögonblick

när vägarna tillbaka

stängs


Du valde hatet

jag vek av till höger

mot försoningen


När domen faller

står vi båda ensamma










Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP