Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu eller nå't?


Wer bist du, meine inner Frau?



En menlös duva
med en giftig ormtunga
leker med min själ




Bunden vers (Haiku) av Pitbullpudelns kärna
Läst 673 gånger
Publicerad 2007-11-07 15:02



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Farligt, farligt om man är intet ont anande.. ;}
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna