Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva är ingen rättighet, det är en plikt. Så länge du lever måste du lyda, betala skatt och vara tacksam.


Ekologisk anarki


Minsta motståndets lag

den mest trotsade
av dem alla


Varje dag bryts den
av miljarder, vilka
ovilligt lyder istället
för att välja





Fri vers av Gawain VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-07 21:11



Bookmark and Share


  glittertindra
utav val kommer ett värdigt liv att leva...
2007-11-09

    ej medlem längre
Minsta motståndet och låta andra bestämma och sen gnälla...Kloka ord Gawain!:)
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP