Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill krama allting bra, igen.

och nu står jag här naken
igen
och \"andas\" ensamluft

har jag något val?
jag kan bara \"gå vidare\"
hur ska jag kunna gå vidare?

jag är totalt jävla hjärndöd
jag är lämnad
ensam
och jag vet inte om jag kommer kunna leva ensamliv
igen

jag har så mycket att säga
men säger ingenting
du orkar inte höra
du orkar inte veta
och jag vet hur det känns
när hjärncellerna bränner
för du måste bestämma
och någon kommer bli sårad






och jag vet att det är jag denna gången precis som alla andra gånger då jag sårats.




Övriga genrer av BABYSTAR
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-08 04:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, sårad blir man nog tyvärr nästan alltid. Till sist så står man ändå alltid där, ensam på mötesplatsen, med sina blommor, sin kärlek och sin alltför stora Själ...
2007-12-25

    EMITSTI
...\"ensamluft...\"

...ett ord av dig... så starkt och fullt av känslor och mycket mer...

...TACK:)
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR