Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
osmaklig, jag vet, det är bara förnamnet. Men jag hade inget annat för mig... :)


Som en fis i rymden

Som en fis i rymden
Så liten och obetydlig är jag
Tänk om jag ändå varit en rutten fis, då hade du kanske känt doften av mig

Nu finns jag inte
Syns inte
Känns inte

Men sen när jag vuxit till mig till en rejäl vinterkräksjuka
Då kommer inte ens Du undan!

Då ska jag mangla dig
Vrida ur din kropp
Få dig att tappa flera kilo
Under ett par dagars lopp

Få dig att kräla omkring i din egen skit
Du kommer under dessa dygn be om nåd
Ringa sjukan
Och slutligen be din mamma komma

Bara så du vet så tänker jag inte ge upp så lätt
Ska ligga där i ditt inre och lurpassa

när morsan drar kommer jag igen

sug på den!




Fri vers av lilla t
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-08 15:57



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
...när han läst detta löste han en enkel flygbiljett i turistklass till Timbuktu!
Eller?
Carl-Erik
2007-11-08

  Doktor Vinter
haha!
Väldigt rolig.

skulle vilja göra så med många människor.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t