Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolta Kvinna - Stark du står




vill inte vara någons lilla kattunge


inte någons snuttetrasa att trösta sig med



för minska mig inte för att du inte vågar möta


gör mig inte liten för att du inte vågar




Se mig för den stolta starka kvinnan jag är


och allt jag inom mig bär




Du som så gärna vill gulla mig och kela mig



leta efter närmsta katthem










Fri vers av Nova-Liv
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-08 15:57



Bookmark and Share


  Della K
Men ngns katta kanske skulle kunna funka?

Mjau baby!
2008-07-19

    Robbe
...att vilja visa kärlek med att gulla, kela, krama ,är det något man skall undvika?

tror att meningen; Förminska inte.... är den stora punkten i din text.
Ingen kan förminska dig förutom du själv.

Som du skriver, du är stark du är stolt.

Ha en bra helg! =)
/R
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv