Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
japp! Så är det! Jag skriver som jag vill PERKELE!


Lismande inställsam skit

Lismande inställsam skit
Är det sånt man ska skriva för att du ska hitta hit?
Vem fan bryr sig om öppna sår?
Eller en kvinna med frigida lår?

Om jorden går under så är det inte enbart mitt fel
Jag sorterar sopor, gör du?
Var sak har sin plats

Om vuxnas elaka livssyn
Borde kicka in dem på gyn
Amputera snoppen eller varför inte huvudknoppen?!

Att tända på barn är allt bra sjukt
Men kanske det beror på att det är mjukt

Att ge sin kärleksfrukt ett drägligt liv
Borde ske helt utan kiv

Plågar mina fördomar vareviga dag
Allt för att inse att jag är svag

Svag för cigarett doft
Eller en box med vin
Gör mitt bästa för att hålla mig clean

Häller i mig en panna eller två
Det är min enda drog
Kaffet då

Du är mitt rena kärlekselixir
Känner mig grymt naiv

Skiter i vetten och i etiketten
Jag skriver som jag vill!




Fri vers av lilla t
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-08 16:21



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vilken härligt rå och rufsig humor, jag viker mig dubbel av garv !!Fullständigt sanslöst bra !!!!
2007-11-09

  © anakreon VIP
Ja, fortsätt med det!
Det är det som når fram
och berör!
Carl-Erik
2007-11-08

  Leif Furstedt
Du är inte den enda så vitt jag kan se, det kan sticka och stötas ibland, ;) Kul.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t