Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt ibland tycks vara helt mörk....kan det hända att någon lyser upp din väg...vänta ska du se...det händer snart dig också min vän...




Ängel, då stod du där på vägen


Livet var färdigt, hjärtat sa god natt
Ögonen snurrade jag såg allt i svart
Mina händer darrade, benen hade redan lagt av
Nu var det över, jag skulle ge mig av

Den sista gnistan, började sin färd
Den jag trott på och byggt runt min värld
En liten låga, gav ljuset ett sista sken
Jag hade bråttom, nu var jag sen

Ville väl kanske hålla mig kvar ändå
Bad du mig stanna, nej du sa att jag skulle gå
Mina läppar formade ditt namn, utan röst
Du stängde dörren, det högg till i mitt bröst

Nu var det över, tack och hej
Så konstigt det kändes, jag saknade redan dej
Jag kunde se dina vackra ögon, jag blundade ett tag
Tårarna började falla, nu var det bara jag

Då stod hon där på vägen och sträckte fram sin hand
Hon viskade i mitt öra, jag ska föra dig i land
Hon var så säker, så stark, ren och klar
Vart kom du ifrån, var hade du stått gömd
Den gamla kärleken,  den var redan glömd.




Fri vers av hellen
Läst 588 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-08 19:29



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Åå vad fint skriven.
2008-04-30

  Michaela Dutius
Underbart att änglarna står- just där de behövs.
Stark text
2008-04-13

  Mauri
Själa värmande...
2008-02-23

  Mauri
Själa värmande...
2008-02-23

  boen
Rörs till tårar av Din underbara dikt!
Den som finge ett sådant avslut
på ekorrhjulets snurrande.
Jag börjar förstå detta med
änglar bättre nu.
2007-11-23

    CaMillA
verkligen en fin dikt:)
2007-11-22

  Lasseman VIP
Denna var väldigt fin! och satte sig direkt i hjärtat och minnet! .. tack applåd och kram ..
2007-11-22

    Mr.painter
Super 5oo igelkottar för denna
2007-11-14

  nettizen
En utsträckt hand som manar på att livet fortsätter och hela texten lyser av ett mjukt sken av hopp. Mycket vackert!
2007-11-08

  systra
Blev helt tagen av vad du skrivit.. Helt underbar... Önskade att det var jag som stod vid vägen. Fick en sån vacker bild på min näthinna.. Verkligen väldigt vacker läsning... Stor applåd!
2007-11-08

  Lyckohäxan Enediel
Åh...tjusigt...hoppfullt!
Gillar allt från början till slut =)
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen