Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt faller på plats

 

Idag tillåter jag mig
att leva och välkomnar
dig i mitt liv

så får jag vara i min kraft
rakt upp och ned
varken mer eller mindre

och det blir ganska mycket
så som en människa är

och du får stå där
i din blyghet eller förslagenhet
så som du är just nu

varken mer eller mindre




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-09 15:58



Bookmark and Share


    Bim
...så bra ,så riktigt,-här blir det att bokmärka,-tack!
2007-11-12

    Maria Malm
Rätten att få vara som man är, ibland kan människor omkring förvånas över förändringar.
2007-11-10

  Sara Boström
lätt och svårt på samma gång! gillar upprepningen:
varken mer eller mindre

för det är precis så det är!
2007-11-09

  rebecca d
att akcepterar sig själv och andra...då blir det ett möte...
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth