Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoka hey (2)

Jag tänkte hänga upp

en drömfångare

jag fick en

av en vän

härom dagen


Du har väckt

min nyfikenhet

det är värt ett försök


Han gav mig

instruktioner

jag minns inte allt

men regnbågen

skulle jag vänta på

sedan försvann han

i full galopp


innan jag hann fråga

hur han tog sig ut

i friheten

igen


Så nu kan jag bara

vänta







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 19:42



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...vackert...målande...en hel liten berättelse...kram från Aisha
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP