Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns vissa stunder som man bara önskar vore skivor med hack i.


*en miljon utropstecken*

Ett labilt hjärtslag bort
hör jag dina läppar
öppna min kropp
Din tunga är kall
som en svärdklinga
men du är hetare än lava
Rummet är en övermogen vulkan
Vi är EXTAS följt av en miljon utropstecken

Snälla Gud, sätt den här drömmen på repeat




Fri vers av Tim Sterner
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-05-05 15:06



Bookmark and Share


  madinsane
jag håller tummarna..
och att jag också drömmer liknande..
strålande!!
2005-05-05

    carimba
Som alltid en fullträff...

"Ett labilt hjärtslag bort"

här finns en vädjan, en osäkerhat som berör

"hör jag dina läppar
öppna min kropp"

man kan känna hur all tvekan försvinner

De tre inledande raderna är så varma, så öppnande och så förhöjs stämningen genom texten

Vi är EXTAS följt av en miljon utropstecken

måste väl vara högre än nirvana?
önskar ingeet annat än att du blev bönhörd...
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner