Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försök 3


Höstförnekelse- Haiku

Höstförnekelse

Faller i glömska


Lövverket exploderar




Bunden vers (Haiku) av lilla t
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-09 23:12



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja, byter du plats på andra och tredje raden så är den genomlysande perfekt!
2007-11-09

  Christer Eriksson
jag gillar sällan haiku, men denna känns lite melankoliskt fin. sedan kan jag inte haikureglerna, så konstruktivt kan jag inte bedömma ur den synvinkeln. men vackra ord..
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t