Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormens öga

 

 

Hjärtats slag

rytmiska andetag

Vackrare har aldrig morgonen varit

 

Lyssnar stormen

som viner utanför

Söker värmen som finns

där innanför

 

Samtidens framtid

i gemensam substans




Fri vers av nettizen
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-10 08:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
viss stormig värme kan anas även inomhus...en vackerhet morgons...
2007-11-10

  Leif Furstedt
Vackert...
2007-11-10

    sunnanvind
En samhörighet som andas kärlek och trygghet...det må blåsa, men här knäcker ingen vind det som är sprunget ur kärlekens styrka!
2007-11-10

  Gawain VIP
Vacker morgon. En vilsam känsla att få ta del av denna skönhet genom din fina dikt..
2007-11-10

  Michaela Dutius
Mycket vacker. Gillar den starkt!
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen