Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Göran P Rödholms sida finns ett inlägg i debatten om stringtrosor. Jag ber att få utvidga den till att även behandla stringkalsonger.


Inlägg i debatten om stringkalsonger


Tryck där fram och skav där bak
och trångt för själva stången!
Man måste vara väldigt slak
när man bär stringkalsongen.

Nej, hellre jag som mannekäng
för frugan ökar glöden
i långkalsong med manligt häng
och lucka bak för nöden.




Fri vers av Cicero
Läst 833 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-10 10:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du är en helt underbar poet. Vart tog du vägen under årens lopp som flyktat?
2012-02-24

  Göran P Rödholm
Strongt stringepos! :- D
2010-01-04

    ej medlem längre
Ja det är ju det jag säger... och på dessa kalsonger ett par harlkinmönstrade gällivarekalsippor! Låt det aldrig bli trångt för själva stången. Då har man ju inget att hänga sig i!
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Cicero
Cicero