Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag vill

.

Allt jag vill
önskar och längtar efter
försvinner bortom
förtjänandets horisont

Allt jag vill be om
min själ skriker efter
så nära bredvid mig
ändå utom räckhåll




Fri vers av Mejja
Läst 510 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-03-16 23:37



Bookmark and Share


  Tothem
..bortom förtjänandets horisont... det är helt lysande beskrivet!!!! Du är fantastisk!
2004-05-31

    Barbro. Norberg-Rönnlund
ALLT JAG VILL ! Rakt in, igen ! Orden
stökar runt, berör starkt & jaa, kunde skrivit dom själv MEN nu var det du som
skrev dom !
2004-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mejja