Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FRÅGESTUND


SPADER

PRÄST? NÄ!

LÄRARE? NÄ!

POLITIKER? NÄ!

SKÅDESPELARE? NÄ!

VARDAGSPOETISK? VA?!

M Ä N N I S K A ? JAAAAAAAAAAA!

BERGEN-BELSEN, BIERKENAU, TEREZIN,........




Fri vers av vardagspoeten
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-03 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vardagspoeten