Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Astro med obeväpnat öga


Ser ljuset

Öppna ögon
Natt, natt, natt
Ser Plejaderna
Ser lilla fläcken i \"Andromeda\"
Ser miljoner ljusår till närmsta galax
Liten, liten, liten,
långt, långt, långt
vaken, vaken, vaken
ensam




Fri vers av vardagspoeten
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-12-03 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vardagspoeten