Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
What comes out from an empty head


Märkligt

Tellus.

Vridning är en märklig sak
vad som är medsols på en halvan är motsols på den andra
Likväl är säkert, som svansen bak
att båda halvorna snurrar med varandra
Vit och gul, röd och svart,
hänger med, - fast på olika ställen -
när en har dag har en annan natt
men dom flesta blir trötta mot kvällen.



Dumboms tankar

Vi har en massa organ i vår kropp
som säjer vad vi ska göra
å hur vi ska disponera vårt lopp -
sen ä re bara å köra -
Ibland så kör vi för fort så klart
då får vi igen et på kvällen
då värker hela vår andapparat
å massor av andra ställen
men om vi nån gång vill va lata
då knäpper re tydligt i skallen
vi hör samvetet gnata,
strax ä vi åter i trallen
Vårt inre ä tydligen herre över
hur vi skriver å stavar
älskar - ja vad än vi behöver -
ä vi våra körtlars slavar.

Shit - Var får man allt ifrån??






Fri vers av vardagspoeten
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-11-13 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vardagspoeten