Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får inte till det!


Farsdags Haiku

Vinterlandskapet

Hyllar fäder

Tårtan tog slut




Bunden vers (Haiku) av lilla t
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-11 11:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välsmakande hyllning... och tårta...strålande vackert...
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t