Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många lyckliga stunder i mitt liv tillsammans med min man. Jag minns och förundras......


Lyckliga stunder


När
lyckan log sa
jag ofta hur
lycklig jag var
och
minns att jag
då tänkte på
att detta är
min
evighet så nu
kan man lika
gärna få dö
mitt
i den härliga
underbara
evigheten
men
min älskade
hann före och
lyckan ler inte
nu
undrar jag om
en sådan stund
någonsin kommer
mer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 19:12



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Det hoppas jagatt det gör! Fint skrivet!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP