Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalvi råkost








när
jag
klämde

tuben
i
morse
så kom det ut


en massa strimlade morötter
vilket
är
den
nya
given


för
hälomedvetna
livsmedelsföretag
i
branschen
för
osttillverkning


förgäves
spanade
jag efter den vanliga rä kosten


men tji fick en annan alltså

nästa
gång
blir
det
väl kålrot eller palsternacka

när en beställer strömming på smörgås




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-11 21:07



Bookmark and Share


  stella
Ja det råder fiber och fullkornshysteri!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP