Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om vatten som vågar före isläggningen


sträcker sej efter onådda stränder
belägger oskulds vatten som längtar

köldslår
som vore det mellan människor

den första isläggningen




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 407 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-16 16:17



Bookmark and Share


  Agnes B* Lörinczi
vilket vackert fångat ögonblick och stränder...att våga, det hänger mycket på det...jag vågar, hoppar, stoppar isläggningen...ack, att jag inte är flytande som vattnet...
2007-11-19

    ej medlem längre
Mycket vacker!
2007-11-16

  Inkarasilas
Drivis har intermezzo med Vigvatten som är nykär och allt går i vak...
Iskallt konstaterar jag att du skriver magiskt målande, med mmm
2007-11-16

    Nattviol
både het och iskall
på samma gång!
´köldslår´
mycket vackert
målat till finurlig titel!
; ))
2007-11-16

    *Zenobia*
naturlyrik i diktform...kan se bilden framför mig...

talande titel till dubbeltydig text....
2007-11-16

  Maria Zena Viklund
känns kallt!
2007-11-16

    Maria Malm
Kylslagen karaktär..men vad vackert skrivet..
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk