Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till mig själv




Vakna!Nu!


S
kulle jag födas
vid ondskans
yttre parantes

med ena ögat slutet

det andra mot ett
timglas med
smalnande botten

blind




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-12 23:28



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Stark lyrik
med stor självkänsla

det är stort att se sig själv
och våga fejsa alla delar av sitt sanna jag

Bravo skrivet
2007-11-25

  Doktor Vinter
Great.
Precis vid andra meningen utbrast jag: \"nemen åh!\", på riktigt.
Så bra var det!
Nyfunnet. Tror jag.

Och blint!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth