Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2003


Hittegods

min kärlek låg kvar
i borttappat-lådan
när jag gick hem
såg den men sa ingenting
konfronteringen är så svår
(\'jasså hon är en sån som bara
slänger sina saker omkring sig\')
väl hemma gick jag in i tvättstugan
där jag manglade tomhetens lakan




Fri vers av Jennifer Larsson
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Larsson
Jennifer Larsson