Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2006


Hög Volym

det flödar från tv-apparaterna
jag sitter där och sväljer
låter det rinna utan att ens försöka tugga
de nya moderaterna kommer i mitt ansikte
och tomma stönanden är allt jag ger tillbaka

jag övar på betongväggar
men mina läppar känns ändå mjuka
jag biter mig i tungan
så den slutar dansa
man kan inte stå och mumla
när folk säger hejdå

jag tar mig i kragen och sätter mig på tåget
söker efter tågvärden men han kan inte tala mer

det flödar från radio-apparaterna
jag spyr över högtalarna
låter det rinna utan att ens försöka stänga munnen
söndertuggade meningar kommer på bordet
och det är fan allt jag ger tillbaka




Fri vers av Jennifer Larsson
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Larsson
Jennifer Larsson