Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2005


Önskelista

hon plockar upp porslinsskärvorna
från sitt sönderslagna ansikte
och börjar dödsdansen

hon plockar ut orden ur öronen
och skriver dem i pannan

han ger henne ett slag i presentförpackning
hon tar emot det och sparar det vackra pappret
dessutom fortsätter hon at överösa honom
med nya önskelistor




Fri vers av Jennifer Larsson
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-13 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Larsson
Jennifer Larsson