Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oåterupplivningsbar

jag har försökt
hålla liv i vänskapen
med konstgjord andning

alldeles för länge

det är dags att inse
verkligheten

acceptera

och ge upp
återupplivningsförsöken.

 

...piiiiiiiiiiiip...




Fri vers av Skye
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye