Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Tomheten fyller
mitt sorgsna bröst.
Finns inget att säga,
finns inget till tröst.

Saknaden sliter
mitt svikna hjärta.
Tystnaden ekar med
ofattbar smärta.

Du fick min kärlek
men vände dig bort.
Du valde att gå
och lyckan blev kort.

Jag står och betraktar
den lycka som var.
Men lyckan den gick..


..och här står jag kvar.




Fri vers av Skye
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 19:53



Bookmark and Share


  Rasmuslina
Lyckan kommer åter.
Stark och sorglig text. Smärtar att läsa. Du finner alltid orden så det verkligen känns!
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Skye