Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 a cup of tea for you and for me


Eager Blend

 

intoxicated 

by the passionated

words

knocked me off

my breath

barely capable

of

catching it again

since it is in

all movement

I reproduce

this I did not choose

gift or curse

I am flattered

by the sparkling

knowledge

you filtrate

through my web

 

can you see

 

my vonerability?

 

can you feel 

 

the rush of blood

when two eager minds

blend?

 

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-11-13 20:22



Bookmark and Share


  Execution Boy
mm. sjukt snygg. sjukt snygg för pojken som inte har ideer eller ideologiska betänkligheter, endast estetiska.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret