Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv-moder


Mjukt och vackert

inuti

smekande ömhet

mot min hud

väcker det rena barnet

som får tårar att rinna




Fri vers av livsdans
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 15:35



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Det är så vackra ord...och jag skulle så gärna skriva en lika vacker kommentar...men det går inte...så jag nöjer mig med att säga: Vackert!
2007-11-15

  Fredrik Stillesjö
Vackert, en urmoder som kärlekens källa... Hälsar Fredrik
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans