Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu; om dagen



föll hon som slagen
överlevandet värker
tinget på dagen





Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 392 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-14 16:16



Bookmark and Share


  jasminflowa
jättevackert och tänktvärt..
tolkningsbart
det är då man faller
som livet känns:)

Lika lent som alltid!
2007-11-14

    ej medlem längre
man behöver inte bli slagen på riktigt för att falla
när allt är tungt fallar man
denna kan läsas på så många sätt.
verkligen fin:)
2007-11-14

    Maria Malm
Ibland gör saker i livet ont.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk