Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om snusande sövda barn...


Morret

Det morrar från den vänstra sidan av sovrummet
Fast det beror ju på om jag sitter i sängen eller om jag just klivit in i rummet.

Morrandet är ett mellanting mellan snarkningar och högljutt snusande med små puffar i. Ibland bli det till och med små knarrljud och tillsammans skapar de en behaglig och varierad sovmelodi.

Iförd en blå raketpyjamas snusar han som bäst på magen och har sin symfoni mest hela natten.

Tänk vad det är konstigt att det kan finnas så mycket ljud i en så liten människa.




Fri vers av lilla t
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-14 22:03



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
hehe...söt och urgullig dikt om ett litet barn....
ja det kan verkligen göra roliga läten..
2007-11-21

  Mats Henricson
Underbart gullig och rolig berättelse om ett barn, finare än så kan, knappast, moderskärleken beskrivas !
2007-11-15

  Leif Furstedt
Härliga rader... ;)
2007-11-14

  sister mary
Underbar beskrivning av morret! Och visst kan även vuxna franbringa detta läte...
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t