Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en beskrivning av känslan...


Din blick

Din blick
Bränner, sticks och strålar
Som om jag utsätts för tusen nålar

utforskar, letar
och vänder på varje bit
värderar, konfiskerar

kastar ut
besudlade delar
utspritt över golvet

sopar ihop vettet

halvt hasande
ramlar
reses upp

med varsam hand
sätts ihop
redigeras
passar in

vaknar
känner mig hel
och du är en del

av mig




Fri vers av lilla t
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 22:42



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mycket skickligt och ingående beskrivet, vittnar om en hög insikt i den , hart när ogenomträngliga djungel som kallas känsloliv !!
2007-11-15

  Leif Furstedt
Intensiv och vacker.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t