Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag såg jag en häger igen. Den flög så ovanligt högt. Hägern som minner mig om min älskade, som har varit död i två år. Hägern som ger mig tröst


Hägern flög så högt


Så högt har den
aldrig förut
svävat

Den undrar nog
vill nog veta
om jag ser

Om jag kan se den
fast den är så
högt upp

Självklart ser jag den så länge jag kan se




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP