Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar så det gör ont

Trodde aldrig att jag skulle
Säga det

För äkta kärlek
Gör inte ont

Men så kommer annat in
Och man vet inte

Vad man ska känna
Utan att reagera

Men jag vet att jag älskar
Och jag vet att det gör ont

Kan du
Som vuxen
Hjälpa mig
Att förstå?




Fri vers av EMITSTI
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-15 01:11



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Jodå äkta kärlek GÖR ont..
när den är obesvarad.
Lika ont i mig som i dig..
och i alla andra också..
\"what doesn´t kill U
makes U stronger\"..
såsmåningom ;-)

Mycket vackert! :)
2007-11-16

  Ronny Berk
en frågans och sökandets poesi ; om kärleken och dess dilemma.
men mellan radena ser jag en skärva som inte handlar om kärleken... eller...
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI