Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspårsmöte

Du vandrar nu på nya stigar.
På lätta fötter
bort från livets väg.

Dina steg lämnar
inte längre några avtryck
för mig att följa.

Men jag vet
att du väntar mig
vid vägens ände

och

våra fotspår
kommer mötas igen.




Fri vers av Skye
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye